Puskás-póló Rossi kabalája

2015.12.07 09:31
Az Aranycsapat legendája szerencsét hozott a kispesti focicsapat olasz edzőjének. A tréner a meccsen zakóban feszít, a sajtótájékoztatóra a kabalaruhát veszi fel
 
 
Az Aranycsapat legendája szerencsét hozott a kispesti focicsapat olasz edzőjének
 
Budapest — Bejött Marco Rossi (50) kabalája, tizenhárom sikertelen próbálkozás után, először tudta legyőzni a Budapest Honvéd a Kecskemétet a labdarúgó-NB I-ben. A 27. fordulóban a kispestiek 2-0-ra nyertek az egyaránt gólig és gólpasszig jutó guineai Souleymane Youlának (33) és Holender Filipnek (20) köszönhetően.
 
Tavasszal második győzelmét érte el csupán a Honvéd, viszont ez a siker nagyon kellett a piros-fekete klubnak. A huszonnégy ponttal a 13. helyen álló kispestiek lefocizták a 8. pozícióban állomásozó Kecskemétet, s három fordulóval a bajnokság vége előtt öt pontra távolodtak el a kiesőzónától.
 
Marco Rossi a találkozó utáni sajtótájékoztatón boldogan feszített a Puskás Ferenc képmásával díszített pólójában, amelytől pozitív energiákat vár.
 
– A kispesti visszatérésem után a barátaimnak vettem 15 darab Puskás Öcsivel és egy aranylóan fénylő 10-es számmal díszített pólót, de ezekből végül egy pirosat és egy fehéret megtartottam. A mérkőzéseken szeretek elegánsan öltözni, a sajtótájékoztatókon viszont általában ezeket viselem, kabalából. Bízom benne, hogy a klub legnagyobb legendája szerencsét hoz nekem – árulta el Marco Rossi, a Honvéd olasz mestere.
 
Kell is a további szerencse a Honvédnak, amely még nem menekült meg matematikailag, ráadásul a Videoton, a Ferencváros és a Pápa vár rá a hátralévő mérkőzéseken.
 
– A bajnoki címet már begyűjtő Videoton reményeink szerint már nem lesz annyira motivált ellenünk, ezért bízom benne, hogy legalább egy pontot el tudunk csenni a székesfehérváriaktól. Az akár elég is lehet. Nem szeretnénk ki-ki meccset vívni a záró fordulóban a pápaiakkal – tette hozzá a kopasz mester, aki szívesen maradna a következő szezonra is a Honvéd vezetőedzője, ám a múlt héten a klubtulajdonos, George F. Hemingway (64) arról beszélt, hogy Rossi jövőjét a bajnokság hajrájában elért eredmények határozzák majd meg.
 
forrás: www.blikk.hu

Elérhetőség

Pólóközpont Alfa Kőérberki Office, 1112 Budapest, Repülőtéri út 2. IV. em. +36-20-388-7010 info@polokozpont.hu