Környak vagy V-nyak?

2016.05.03 14:20
Környak vagy V-nyak?
 
Alapvetően kétféle nyak létezik, és a megmondók szerint fontos, melyiket választod. A hagyományos nyakú darabok a vékonyabb férfiaknak állnak jobban, mert a nyak vonalát szélesítik, és valamelyest formásabbnak érzékeltetik a vállakat. A hosszú nyakú és nyújtottabb arcformájú embereknek szintén ezt javasolják az arányok kiegyenlítése végett.
 
V-NYAK.
A v-nyak lazább hatást kelt, ez tulajdonképpen a legfontosabb jellemzője. Ezen túlmenően szokták még mondani, hogy komolyabb súlyfelesleggel küzdőknek nem ajánlott (mert a figyelmet lefelé fókuszálja), érdemes kísérletezni vele viszont az alacsonyabbaknak, mert az ilyet viselő embert valamiért hosszabbnak/magasabbnak érzékelhetjük.
 
SCOOP
A scoop eredetileg a női ruhák szélesebb nyakát jelentette, ami alkalmas volt arra, hogy a dekoltázsból mutasson valamit. Amellett, hogy jó adottságok esetén kiemeli a széles mellkast, melegben kényelmesebb is, mint a szűk verzió.
 
DEEP SCOOP / DEEP V-NECK
Ezek a durván kivágott pólók, amik azt az érzetet keltik, hogy lusta voltál kimosni a cuccaidat, ezért a 195 cm-es, norvég röplabdázó csajod szekrényéből túrtál elő egyet véletlenszerűen. Előfordulhat persze olyan, hogy valakinek, valamiért jól áll ez. De többnyire nem fordul elő, helyette a hétköznapok, annak minden előnyével, de leginkább hátrányával. Ha kiváló is az alkatod, azt a benyomást kelted másokban, hogy puszta hivalkodásból hangsúlyozod túl az adottságaidat. A jussod pedig negatív előítélet. Ha ezzel együtt vállalod, tedd azt. A csajok egy része bizonyára rápörög, mások viszont meglehet, kinevetik. Ugyanúgy megosztja őket, mint a haverokat.
 
forrás: beautyfy.hu

Elérhetőség

Pólóközpont Alfa Kőérberki Office, 1112 Budapest, Repülőtéri út 2. IV. em. +36-20-388-7010 info@polokozpont.hu